Havebesøg

Besøgende er meget velkomne, men det er nødvendigt med forhåndstilmelding – specielt hvis man er en større gruppe, forening eller lignende. Når vi holder “Åben have” kan man bare møde op.

Kontakt os her

Faciliteter

I haven findes mange muligheder for at nyde medbragt mad og drikke. Der er terrasser med små og store grupper af havemøbler. I tilfælde af regn eller hvis man er en gruppe, der gerne vil sidde samlet, er det kinesisk udsmykkede festlokale en mulighed. Her er der plads til ca. 50 personer = (en “bus fuld”) eller selvfølgelig mindre grupper.

Gangbesværede og kørestolsbrugere kan færdes i store dele af haven på de støbte stier. Der dog ikke mulighed for at køre direkte ind på et toilet.

Af hensyn til havens sarte karakter og af sikkerhedsgrunde har vi valgt, at hunde og mindreårige børn (under 10 år) ikke har adgang til haven, ligesom rygning frabedes.

Alle besøgende vil blive vist rundt i det omfang tiden tillader det – så bestil venligst tid i forvejen. Den weekend vi holder åben have plejer at være fortravlet.